Vapaalla kädellä sisustaen

maanantai 27. tammikuuta 2014

Sohva on täällä

Vihdoin se tuli, uusi sohva nimittäin! Kyllä nyt kelpaa köllötellä.
Vanha kahden hengen sohvamme pääsi uuteen kotiin, kun tämä vaaleanharmaa kaunokainen saapui. Nyt, kun sohvalla on leveyttä ja divaanin muodossa hieman syvyyttäkin, ei sohvan ahtaus aiheuttane enää kiistoja siitä, kuka milloinkin saa koipensa oikaista. ;) Olimme olleet tyytyväisiä edellisen sohvamme kangasverhoiluun, ja päätimmekin, että myös uusi sohva saa olla kankainen. Väriksi halusimme jotain harmaata. Myyjä esitteli meille liudan värivaihtoehtoja, ja monen muun vaihtoehdon tuntuessa turhan tummalta ja massiiviselta, tämä valko-harmaa-niminen kangas miellytti lopulta eniten meidän molempien silmää. Kankaassa on kiva, hieman elävä pinta, kun valkoisen ja harmaat langat vuorottelevat. Väri tuntuu ainakin vielä täydelliseltä valinnalta tähän kotiin.
Sohvassa ihastutti paitsi linjakkuus, myös tietty sirous. Jalat ovat kivan kapeat ja korkeat, ja sohvan alta on nyt helpompi imuroidakin. Toisaalta, kun olohuoneemme ei ole kauhean iso, ovat kevyen ja sironpuoleiset kalusteet tänne parhaita. Sohvalla on näin ensihätään kaksi Pentikin koristetyynyä, joissa on ohuet vaaleanharmaat neulokset. Sopivat tuohon ihan nätisti, vaikka ovatkin mielestäni enemmän jouluiset. Kunhan löydän sopivat sohvatyynyt, saavat nämä punaiset jäädä odottamaan seuraavaa joulunalusaikaa.
Seuraavaksi pitäisi sitten löytää täydellinen matto. Ja pohtia sohvapöydän kohtaloa. Huh, mikähän tähän nyt sitten olisi paras väri ja materiaali?

2 kommenttia:

  1. Teinpäs ihanan blogilöydön! Jään ehdottomasti seurailemaan!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tervetuloa! Kesti hieman tämä vastaaminen. Blogger on minulle vielä uusi juttu, enkä aluksi edes huomannut, että olin saanut kommentin. :) Noh, alku aina hankalaa.

    VastaaPoista