Vapaalla kädellä sisustaen

torstai 16. tammikuuta 2014

Keittiön pikkutarvikkeita

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla Olen vasta viime aikoina havahtunut siihen, että keittiön näkyvät työtarvikkeetkin voivat paitsi miellyttää silmää, myös sointua yhteen.
Halusinkin uusia patalappukokoelmani, johon aiemmin kuului värejä lähes kaikista sateenkaaren osioista. Ja eri kuvioilla tietenkin! Olen ihastunut Fiskarsin vedensinisiin saksiin, ja päätinkin, että ne saavat toimia keittiön väripilkkuna. Patalappuja olen tähän mennessä ehtinyt hankkia harmonisen harmaan sävyissä. Ostin kuvan Pirta-patalaput Kodin ykkösestä, ja mielestäni sävy sopii hyvin keittiöön ja saksiin.
Ajattelin kuitenkin hankkia vielä muutaman patalapun, ja ne nimenomaan saksien sävyssä, eli vedensinisenä/minttuna, miten kukakin tuon värin nyt sitten mieltää. Mutta mistä sellaiset löytäisin? Eipä ole etsinnöistäni huolimatta tullut moisia ihanuuksia vastaan.
Keittiöstä puuttuu myös leiville sopiva laatikko/kori. Etsin sopivaa kaupoilla kierrellessäni, mutta mitään tarpeeksi nättiä ei tullut vastaan. Lopulta päädyinkin nettiostoksille, ja pistin tilausta vetämään Seita Shopiin. Odottelen siis Uashmaman valkoista ja kehuttua paperipussia saapuvaksi. Postailen aiheesta, kunhan paketti on saapunut.
Torstai-illan tavoitteena voisi olla heivata joulutähti mäkeen. Se on piristänyt keittiötä jo monen viikon ajan mutta alkaa olla nyt aikansa elänyt ja nuupahtanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti