Vapaalla kädellä sisustaen

maanantai 13. tammikuuta 2014

Ensikurkistus olohuoneeseen

Olohuoneessa valmista on oikeastaan vasta tv-tason verran.
Tv-tasoksi valitsimme Ikean Bestån. Olkoon muoti-ilmiö tai ei, sen yksinkertaisuus ja modernit linjat viehättivät. Tv-tason leveys oli myös kuin tehty olohuoneeseemme, ja se raikasti ilmettä kivasti. Pähkinänvärisen sohvapöydän kohtalo on vielä auki, mutta näillä näkymin se saa jäädä. Katsotaan, miten hyvin se sopii uuden sohvan kanssa. Sohvaa odottelenkin jo kuumeisesti, sen pitäisi saapua muutaman viikon kuluttua.
Kun sohva on paikoillaan, on helpompi suunnitella muutakin olohuoneen sisustusta. Musta-ruskea matto on ainakin siirtymässä toisaalle. Nyt pitäisi vain löytää sen tilanne jotain. Nukkamattoa meillä ei ole vielä koskaan ollut, sellaista tekisi mieli, mutta onko se toisaalta käytännöllinen? Kaupoissa kierreltyäni nukkamattosuosiksi valikoitui Sotkan Dynasty hopeanvärisenä, sopivanpituisen nukan sekä sopivan tasaisen ja tyylikkään ulkonäön takia. Se oli myös ihanan pehmeä ja mielestäni paremmannäköinen livenä kuin kuvissa. Laadukas nukkamatto on siis hakusessa, tai ehkä joku ihan muu unelmien matto? Myös verhot ovat ostoslistalla, jotta nuo putket tv-tason takana saisi peittoon.
Harmaan ja yhden kirkkaan Kivi-tuikun ostin viikonloppuna, kun niitä sai Iittalan myymälästä puoleen hintaan. Täydentävät kivasti kokoelmaa, ja mielestäni värit sopivat kivasti kuulaisiin talvipäiviin. Olipa muuten ihanaa, kun aurinkokin näyttäytyi, valokuviin tuli mukavasti luonnonvaloa. Tällaisia päiviä lisää, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti