Vapaalla kädellä sisustaen

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Talvista tunnelmaa

Helmikuu. Vasta. Aurinkoisina päivinä tuntuu, kuin olisi jo kevät, ja hempeän romanttiset tulppaanit vain vahvistavat mielikuvaa.
Aurinkoiset vapaapäivän aamut ovat hurjan piristäviä, arkiaamuina kun aurinko ei ehdi edes nousta ennen töihinlähtöä.

Suklainen cappucino käynnistää vapaapäivän täydellisesti. Ja cappucino maistuu täydelliseltä näistä ihanan mintun värisistä KoKo-mukeista. Mukeja löytyy minulta myös vedensinisenä ja limenä. Hankitalistalla on vielä vaaleanpunaisia ja valkoisia, niin kokoelmasta tulee täydellinen.
Olen muuten miettinyt pitkään ja hartaasti ikkunanpielien maalaamista valkoiseksi. Ruskea väri ei miellytä, ja valkoinen raikastaisi ikkunoita ihanasti. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että maalausprojektiin ryhtyminen tarkoittaisi todella isoa työrupeamaa, ja siististä työnjäljestä ei olisi takeita. Näillä näkymin opettelen siis elämään ikkunanpuitteiden kanssa ja keskittymään sisustuksessa niihin asioihin, joihin voin helposti itse vaikuttaa.
Olohuoneessa on muuten tapahtunut edistystä, kun pääsin oikein ajan kanssa kiertelemään kauppoja. Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

2 kommenttia: