Vapaalla kädellä sisustaen

perjantai 5. syyskuuta 2014

Syystunnelmaa olohuoneessa

Olohuone sai syysilmettä pienillä somisteilla.

Kevään ja kesän keltainen sai väistyä syksyn tieltä, ja vaihdoin sohvatyynyiksi neulotut villa- ja puuvillatyynyt. Samalla otin keltaiset paneeliverhot pois ikkunoista. En ole edelleenkään kyllästynyt palmikkokuosiin, vaan olin päinvastoin iloinen saadessani olohuoneeseen taas pehmeää ja lämmintä tunnelmaa palmikkotyynyjen avulla.

Pihlajanmarjojen lisäksi syystunnelmaa luovat kynttilät, jotka sain alustoineen äidiltäni tuliaisiksi. Kynttilänalustoille minulla olikin tarvetta, sillä omistan niitä vain muutaman kappaleen. Valkoiset kynttilät taas istuvat nätisti olohuoneen syksyiseen tunnelmaan. Ihanaa, kun illat alkavat hämärtää jo ennen nukkumaanmenoa, ja kynttilöiden valosta ehtii myös nauttia.

Tänä iltana aionkin ottaa rauhallisesti ja nautiskella perjantai-illan kiireettömyydestä ja siivotusta kodista. Huomenna onkin aika suunnata Design Marketiin, katsotaan, löydänkö sieltä sen, mistä ennakkoon haaveilen. Kyse on eräästä valaisimesta...

6 kommenttia:

  1. Kiitos! :) Itsekin olen niihin kovin ihastunut, eikä kyllästytä, vaikka koko viime talvenkin niitä katselin sohvalla.

    VastaaPoista
  2. Ihanat tyynyt ja somisteet! ♥️

    VastaaPoista
  3. Kauniit palmikkotyynyt! Itsekin voisin kaivella pari valkoista palmikkotyynyä taas pitkästä aikaa esiin. :) Kauniin syksyisiä kuvia! <3

    VastaaPoista