Vapaalla kädellä sisustaen

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Täydennystä pyyhekokoelmaan

Pakko esitellä tämä suloinen pyyhekokoelma, jonka sain tupaantuliaislahjaksi jokin aika sitten.

Paketista löytyi Luhdan Aalto -pyyhkeitä valkoisena, vaaleanharmaana ja tummanharmaana. Mukana oli myös väriläiskänä muutama räväkän vihreä käsipyyhe sekä käsisaippuaa.

Tykkään todella paljon tällaisista käytännöllisistä lahjoista, joista on pitkään iloa ja joita voi hyödyntää arjessa. Käsipyyhkeet olivat meille hyvin tervetulleita, sillä nykyisessä kodissamme on kaksi vessaa yhden sijasta. Pyyhkeitä saa siis olla esillä kerralla enemmän kuin ennen.

Lahjaksi saamani pyyhkeet oli taiteltu nätisti valkoiseen koriin, joka tulee varmasti käyttöön heti, kun raaskin ottaa pyyhkeet korista käyttöön. Voisin kuvitella korille olevan käyttöä esimerkiksi kylpyhuoneessa korujen, hiusjuttujen tai muun vastaavan säilytyspaikkana.

Olin todella iloinen tästä lahjasta. Minulta löytyy Luhdan Aaltoja myös turkoosina ja vedensininenä, ja olen todennut laadukkaiksi ja kestäviksi. Turkoosit ovat olleet käytössä jo useamman vuoden, eikä pyyhkeiden kunnossa ole vieläkään moittimista. Käytännöllistä, kaunista ja laadukasta, ihana lahja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti