Vapaalla kädellä sisustaen

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Palmikkotyynyt ja torkkupeitto

Niin, mitä siellä sohvalla nyt sitten olikaan? Edellisessä postauksessa höpisin jotain koristetyynyjen siirtämisestä makuuhuoneeseen. Ennen siirtoa voisin kuitenkin näyttää, millaisia päällisiä sohvalla on talvikuukausina ollut.

Palmikkotyynyissä on jotain minuun vetoavaa pehmeyttä ja romantiikkaa. Löysin murretun vaaleanpunaisen (vai mikä tämä sävy nyt oikein virallisesti onkaan?) sävyisiä koristetyynyjä Anttilasta, enkä voinut vastustaa niitä. Ajattelin viileän vaaleanpunaisen sopivan nätisti valko-harmaan sohvamme kanssa, enkä pettynyt. Mielestäni yhdistelmästä tulee mieleen hempeys, talvi, lumi ja jää.

Ostin sohvalle yhden koristetyynyn ja yhden torkkupeiton, jonka alla onkin kelvannut löhöillä. Vaaleanpunaisen kaveriksi halusin harmaata, ja Stockmannilta löytyikin pari villaista, oikeansävyistä koristetyynyä.

Onnekseni sain viimeiset kappaleet. Täytyy sanoa, että villaiset vievät materiaaliltaan voiton vaaleanpunaisista puuvillaisista yksilöistä, mutta toisaalta värit sopivat niin nätisti yhteen, etten missään nimessä kadu vaaleanpunaisen tyynyn ja peiton ostamista. Hyvin ovat ajaneet asiansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti