Vapaalla kädellä sisustaen

torstai 20. marraskuuta 2014

Le Case de Cousin Paul

Le Case de Cousin Paul -valot saapuivat meille tasan kaksi vuotta sitten, ja sittemmin näistä ihanuuksista onkin tullut varsinainen villitys. Nykyäänhän näitä saa Suomestakin ostettua, mutta itse pistin tilauksen vetämään Ranskasta lähinnä hinnassa säästääkseni.

Kaksi vuotta meillä on ollut valosarjassa kultaa sekä kahta eri turkoosia ja kahta eri violettia. Valot ovat ilahduttaneet makuuhuoneessa talvikaudella, mutta nyt halusin jotain olohuoneeseen ja ruokailutilaan sopivaa, joten tilaukseen lähti valkoisia, mustia ja hopeisia palloja. Valinta ei tosin ollut helppo kuten ei edelliselläkään kerralla, sillä valikoimaa katsellessa kaikki värit alkavat yhtäkkiä vaikuttaa niin herkullisilta, että mieli tekee niin keltaista, vanhaa roosaa, taivaansinistä kuin maanläheistä vihreääkin.

Tein aluksi roikkumaan mustavalkoisen sarjan, vaikka jouluksi aionkin laittaa esille hopeisia palloja. Tällä mennään nyt kuitenkin hetki.

Pallot pitää pujottaa itse valoketjuun, mutta siinä ei kauan nokka tuhise. Tilausaika oli viikon verran, ja pallot toimitettiin suoraan kotiovelle, joten kohtuuttoman kauan en joutunut odottelemaankaan.

Nämä ovat kyllä todelliset tunnelmavalojen tunnelmavalot. Kotona on ihanan kodikas ja leikkisä ja toisaalta kuitenkin rauhallinen tunnelma, kun valot ovat päällä. <3

Katsokaapa muuten, miten erilaisilta pallot näyttävät riippuen siitä, ovatko valot päällä. Puhdas valkoinen muuttuu keltaiseksi, kun valot sytyttää, mutta ainakaan vielä en innostunut virittelemään palloja led-valosarjaan. Kokeilin kyllä, mutta lopputulos vaikutti liian sinertävältä. Katsotaan, innostunko myöhemmin uuteen kokeiluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti